Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام امینی از برگزاری جشن میلاد امام حسن عسکری(ع) در کانون فرهنگی هنری شهید کوچکی مسجد حضرت ابوالفضل(ع) اراک خبر داد.

حجت الاسلام «تقی امینی» از برگزاری جشن میلاد امام حسن عسکری(ع) در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) خبر داد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، گفت: جشن میلاد امام حسن عسکری(ع) به مدت سه شب از چهارشنبه 13 آذر ماه تا روز جمعه 16  این ماه به همت کانون فرهنگی هنری شهید کوچکی مسجد حضرت ابوالفضل(ع) اراک در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مسئول کانون فرهنگی هنری شهید کوچکی مسجد حضرت ابوالفضل(ع) اراک با بیان اینکه حجت الاسلام اسماعیل نعمتی در این مراسم جشن به بیان مطالبی در خصوص سیره و شخصیت این امام همام می پردازد، افزود: حاج مرتضی نظم آبادی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در این مراسم به مولودیه خوانی خواهد پرداخت.

 

 

وی اظهار کرد: به این مناسبت ضمن اجرای برنامه های شاد و مسابقات فرهنگی، به حاضرین شرکت کننده در مراسم جشن به قید قرعه جوایزی اهدا می شود.

 

 

حجت الاسلام امینی با اشاره به درخشش «علیرضا غلامی» از اعضای این کانون در جشنواره مداحی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی گفت: در مراسم جشن میلاد امام حسن عسکری(ع) از وی تقدیر به عمل می آید.

 

 

مسئول کانون فرهنگی هنری شهید کوچکی مسجد حضرت ابوالفضل(ع) اراک افزود: امام حسن عسکری(ع) برغم دشمنی هیات حاکم با اهلبیت پیامبر(ص) و تعقیب و پیگرد حکومت نسبت به آنان و پیروان شان، همواره مورد توجه عموم مردم بود.

 

 

وی گفت: حضرت امام حسن عسکری(ع)، مثل اجداد بزرگوارش از نظر علم و عمل، رهبری، مجاهدت و خیرخواهی امت جدش رسول اکرم(ص) در زمان خود درخشید.و  محبت و ولایت مردم نسبت به آن بزرگوار روز به روز سرعت بیشتر پیدا می کرد.

 

 

لازم به ذکر است، همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد امام حسن عسکری(ع) پدر امام زمان(عج) هشتم ربیع‌الثانی(۱۴ آذر ماه) مراسم جشن و شادی در همه کانون های فررهنگی هنری مساجد استان مرکزی برگزار می‌شود.

پایان پیام/87

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های مساجد مجلس شورای اسلامی مسجد انتخابات مجلس انتخابات مجلس ولادت امام حسن عسکری کانون های فرهنگی هنری مساجد جشن میلاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب «رضای انقلاب» با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این کتاب به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری اتفاق افتاد) تغییر نام داد منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیرو‌ها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

وی افزود: احساس کردم این که چطور یک روحانی چنین ظرفیتی در منطقه‌ای ایجاد می‌کند می‌تواند الگو برای همه روحانیون باشد که دوست دارند به جامعه خودشان خدمت کنند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ایشان یکی از تربیت یافتگان حضرت امامند، از روحانیونی که در مسیر نهضت با امام پیوند خوردند و با همان روحیه و همان نگاه آمدند وظیفه خودشان را اعلام کردند. این طور می‌خواهم بگویم که جریان نهضت را که نگاه می‌کنید حضرت امام خیلی تشکیلاتی عمل نمی‌کردند که بگویم یک سازماندهی خاصی داشته باشند بلکه آگاه کردن افراد را معیار خودشان قرار داده بودند.
رسید.

نویسنده کتاب «رضای انقلاب» درباره علت انتخاب اسم کتاب هم افزود: ایشان در صحبت هایشان وقتی صحبت کردند آن هدف اصلی شان چی بوده می‌گفتند که من فقط عاشق انقلاب بودم عاشق نهضت امام بودم همه کارهایشان برای رضای انقلاب بود اسم خودشان هم که رضا یک ایهامی ایجاد شده رضای انقلاب به معنای این که آقارضای انقلابند که انقلابیند هم به معنای این که نیت شان این بوده که در مسیر رضایت انقلاب کار‌های خودشان را سامان بدهند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ما خیلی آدم‌های ارزشمندی داریم که این جریان انقلاب تا به این جا رسانده اند و فکر می‌کنم اگر بتوانیم این‌ها را خوب ترسیم کنیم برای جامعه مان، آن وقت آدم‌ها می‌فهمدند که حالا که به این نقطه رسیدیم نقطه حتما پایانی نیست ما نیاز به ایثارگری‌های بیشتری داریم و نیاز داریم که آدم‌هایی پیدا بشوند که بیایند ادامه مسیر را بدهند تا به آن هدف نهایی برسیم.

آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» تازه‌ترین اثر حجت‌الاسلام فخرزاده و انتشارات سوره مهر با حضور اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه و سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حضور کاروان سفیران کریمه اهل بیت(س) در کرمانشاه
  • نماهنگ «امام رضایی‌ام» برای میلاد حضرت معصومه(س) منتشر شد
  • بازدید موزه فاطمی در سالروز میلاد حضرت معصومه(س) رایگان شد
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • بازدید از موزه فاطمی در سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) رایگان شد
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • ۳۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود